marketing@hotelsunnyhill.ro +40 754 066 149

BOTEZ

Cream amintiri de durata
Ne defineste valoarea pe care o acordăm pentru a crea amintiri de durată.

Stim că planificarea unui eveniment poate fi copleșitoare, prin urmare, oferim servicii high-end pentru a vă asigura succesul final. Evenimentele noastre sunt concepute pentru a crea o sărbătoare impecabilă pentru ziua specială a copilului dumneavoastră, plina de farmec și distracție, cu experiențe magice, captivante ce depășesc așteptările tuturor.

Suntem mândri să spunem că suntem o echipa unica si autentica. Fie că este vorba de design floral, de fotografie, de divertisment sau de catering – abordarea noastră de planificare include un set de instrumente de management al evenimentului, dedicat și personalizat.

Înțelegem că serviciul este esențial pentru o petrecere de succes, atenția dedicata in totalitate in organizarea evenimentelor este importanta pentru ca totul sa iasă perfect. Noi va punem la dispoziție toate serviciile de care aveți nevoie pentru ca dumneavoastră sa va puteți bucura de fiecare moment al evenimentului.


 
 
  • Vivamus aliquet felis eu diam ultricies congue. Morbi porta lorem nec consectetur porta. Sed quis dui elit. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et male Sed vestibulum orci
    Mark Anthony
  • Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Sed vestibulum orci quam. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et male.
    Christina Hardy
  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et male.
    Jane Bennett

Descarca Brosura noastra pentru Botezuri

Descarca Brosura

Rezerva-tiDATA PENTRU EVENIMENTUL TAU!

BENEFICII


NU PERCEPEM TAXA OSPATARI

NU PERCEPEM CHIRIE SALA

FARA ALTE TAXE ASCUNSE