marketing@hotelsunnyhill.ro +40 754 066 149

NUNTA

Organizarea nuntilor este un punct forte al nostru. Impreuna cu voi, viitorii miri, creionam cea mai emotionanta zi din viata voastra.
Venim cu sfaturi, cu recomandari, cu intreaga noastra experienta si cu o echipa intreaga de profesionisti: bucatari, ospatari, furnizori de servicii de ornamente, candy bar, muzica, bauturi, meniu conceput pe baza cerintelor venite din partea voastra, dar si a sugestiilor noastre.
Ne ocupam de organizarea nuntii de la inceput si pana la final, astfel incat cea mai importanta zi a voastra sa fie la inaltime si sa ofere amintiri cat mai frumoase si autentice atat voua, protagonistii acestui eveniment minunat, cat si invitatilor vostri.
Va doriti o nunta care sa va reprezinte cel mai bine? Va putem ajuta ca povestea voastra de dragoste sa se oglindeasca pana la cel mai mic detaliu, iar invitatii sa fie partasi la aceasta frumoasa poveste si sa se bucure din plin, alaturi de voi.

SALOANE


 
 
  • Vivamus aliquet felis eu diam ultricies congue. Morbi porta lorem nec consectetur porta. Sed quis dui elit. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et male Sed vestibulum orci
    Mark Anthony
  • Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Sed vestibulum orci quam. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et male.
    Christina Hardy
  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et male.
    Jane Bennett

Descarca Brosura Noastra pentru Nunti

Descarca Brosura

CalendarDate Libere Pentru Nunti

Rezerva-tiDATA PENTRU EVENIMENTUL TAU!

BENEFICII


NU PERCEPEM TAXA OSPATARI

NU PERCEPEM CHIRIE SALA

FARA ALTE TAXE ASCUNSE