marketing@hotelsunnyhill.ro +40 754 066 149

Restaurant

Filozofia restaurantului și a terasei este una și aceeași: întâlnirea tradiției și a inovatiei la
restaurant Vila Tusa din Cluj Napoca.

Povesteanoastra

Suntem mai mult decât un restaurant in Cluj Napoca si organizatori de evenimente full-service, suntem parteneri pentru a vă transforma visele în realitate.Visul unei nunti perfecte,unui botez sau Christmas Party este realizabil la restaurant Vila Tusa.Echipa restaurantului este completa si disponibila pentru organizarea evenimentului tau in orasul nostru, Cluj Napoca. Localul Vila Tusa dispune de sali perfecte pentru oricare tip de eveniment.


Ceea ce ne separă cu adevărat în peisajul competitiv este abordarea noastră pentru a crea experiențe excepționale care vor fi amintite pentru o viață întreagă. Amintirea ta se leaga perfect de locatia noastra, restaurant Vila Tusa din Cluj Napoca. Pentru noi e la fel de important daca e nunta ta,evenimentul tau corporate sau aniversarea.Detaliile sunt cele care fac diferenta la restaurant Vila Tusa din Cluj Napoca.

Creativitatea ne defineste indiferent dacă proiectați mese festive, nunți, festivități, evenimente corporative, sau caritabile in Cluj Napoca.