marketing@hotelsunnyhill.ro +40 754 066 149

Restaurant

RestaurantVila Tușa

Stiai ca restaurantul nostru a fost printre primele restaurante cu renume din Cluj? Din 2001 incercam sa te surprindem, an de an, cu ceva nou, cu ceva mai bun, mai gustos, cu un loc in care sa te simti cat mai bine si care sa te faca sa revii.
Restaurantul Vila Tusa by Sunny Hill te asteapta cu preparate atractive si gustoase, in care bucatarii nostri, pe langa ingrediente proaspete si de calitate, adauga suflet si voie buna, facand astfel mancarea si mai delicioasa.

Restaurantul are o traditie in pregatirea preparatelor culinare de foarte multi ani, acesta fiind, asa cum spuneam, primul nostru serviciu adresat clientilor, incepand cu anul 2001. Renumele castigat in timp l-a asezat pe harta restaurantelor cautate din Cluj si nu numai.


Fie ca este vorba despre un eveniment (aniversare, eveniment corporate, nunta, botez, banchet), fie ca este vorba despre un pranz la un pahar de vorba sau de o cina romantica, in interior sau pe terasa restaurantului, personalul nostru iti sta la dispozitie si suntem bucurosi ca te putem rasfata.

Pentru noi este important sa stim ca te-ai simtit bine, ca mancarea a fost pe placul tau, ca servirea a fost la inaltime, ca vei spune si altora despre experienta culinara pe care ai avut-o la noi.

Te incurajam sa ne transmiti parerea ta pentru ca acest lucru ne va ajuta sa fim mai buni in ceea ce facem, zi de zi, pentru tine si pentru ceilalti client ai nostri.